KONYA / KARATAY - Doktor Sedat Yüksel İlkokulu

KİŞİSEL SINIRLAR

Emeği geçen öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

VELİ SEMİNERİ

Ock

Öğrencilerimiz hem eğlendiler hem öğrendiler.  Emek veren öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Bedenimiz bize ait,  onu tehlikelerden korumalıyız; özel alan ve sınırlarımızı bilmeliyiz kazanımları elde edilmiştir.

Ock

Katılım sağlayan tüm velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Katılım gösteren velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Öğrencilerimiz hem aileleriyle güzel vakit geçirdiler hem de el becerilerini geliştirip evde sorumluluk aldılar. Bütün öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Öğrencilerimizde öz disiplinlerini geliştirerek ekran sürelerini sınırlamalarını ve zararlı içeriklerin farkında olup uzak kalmalarını  amaçladığımız bu çalışmalar sayesinde güzel gelişmeler görmekteyiz.

Ara

Çocuklar mutlu, aileler mutlu, geri bildirimlerden bizler de çok memnunuz. Bu etkinliğimiz bir büyük farkındalık uyandırdı ve sevdiklerimize daha fazla vakit ayırmamız gerektiğini hatırlattı.